Rosenmetoden

Helix Händer

​Kristina Klingener

certifierad rosenterapeut

Vägen till Rosenmetoden

Under många år arbetade jag med förändringsarbete i det etablerade näringslivet. Men livet ville att jag skulle byta bana. En egen inre resa satte mig i kontakt med olika behandlingsmetoder för kropp och själ. Rosenmetoden var en kombination av båda, och jag var hänförd efter min första behandling: "Tänk om jag fick ge den upplevelsen vidare och ge andra det jag själv har fått!"

Mitt arbete med förändringar är numera i nära kontakt och tillsammans med medmänniskan; vad man verkligen kan kalla "hands on"!


Läkande naturskönhet

Inre förändring kräver så småningom en yttre, så jag bytte storstadsliv mot lantliv i det natursköna och stilla kulturlandskapet vid Hornborgasjön. Omgivningarna läker och ger mig närvaro och glädje varje dag.

Detta vill jag också dela! Här finns mer än nog av natur och skönhet och jag är glad att ha min praktik här. Om du reser hit får du en vacker förberedelse inför din behandling. Och ställtid tillbaka till vardagen blir det automatiskt på hemvägen.

Mitt lyckligaste yrkesval

Ger jag dig närhet och bekräftelse kan du ge det vidare. Det är som att sprida en liten flisa av kärlek på jorden.

Jag älskar rosenarbetet och vill med Rosenmetoden hjälpa dig att bli mera du - precis så som jag själv blivit hjälpt. Att upptäcka dina egna, oändliga möjligheter.

Mitt mål är att vara bredvid, stötta dig i din egen process att hitta dig själv i din kropp och hjälpa dig att släppa spänningar. Och inte minst - ge dig en stunds djup och stillsam avspänning.

Kristina

0